Team Kadezorg

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het verlenen van zorg moet je niet alleen kunnen maar ook willen. Team Kadezorg is bekwaam, professioneel, gekwalificeerd, gedisciplineerd, gespecialiseerd en gemotiveerd. Deze eigenschappen zijn van belang bij het bevorderen van de zorg. Niet alleen de zorgvraag maar ook de probleemfactoren omtrent de leef- en woonomgeving van de patiënten vragen om een deskundige en preventieve aanpak.

Het is van belang dat de zorg wordt verleend door een vaste zorgverlener om een vertrouwde zorgomgeving. Dit vraagt om flexibiliteit, een goede samenwerkingsrelatie en communicatieve vaardigheden van de medewerkers. Kadezorg hecht waarde aan een duidelijke communicatie, eigen initiatieven en creativiteit.

Door ons meertalige personeel stemmen wij de zorg beter af op de behoefte van de patiënten, rekeninghoudend met de culturele achtergrond. Door beheersing van hun moedertaal creëert Kadezorg een brug tussen patiënt en verschillende disciplines zoals huisarts, fysiotherapie, het ziekenhuis en dergelijke. Zo leveren wij zorg op maat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.